Verificarea instalatiei de gaz

  • Img Verificare se executa pentru a constata gradul de uzura a instalatiilor de gaze, a aparatelor de consum si a pieselor conexe ce apartin de acestea, pentru a interveni la timp si a executa reparatiile necesare, astfel incat sa se evite eventualele accidente ce ar putea sa apara din cauza defectiunilor.

    Conform legislatiei in vigoare consumatorii de gaze natuare au obligatia, in calitate de proprietari ai instalatiei de a efectua o data la doi ani o verificare completa a acesteia. Aceasta verificare se poate face numai de catre o firma autorizata in domeniu, o firma acredidata de catre Agentia Nationala de Reglementare in domeniul Energiei. Efectuarea verificarii de catre alte persoane poate pune in pericol siguranta instalatiei si implicit siguranta consumatorilor.

    La verificare: se confrunta instalatia cu proiectul, se face o inspectie vizuala si proba cu detectorul. In caz de pierderi , verificarea se transforma in revizie.

    Efectuam verificari gaz pe raza judetului Cluj, atat in municipiul Cluj-Napoca, cat si in Turda, Campia Turzii, Huedin, Dej, Gherla dar si in comunele invecinate Apahida, Floresti, Baciu, Feleacu etc.

  • Daca esti din Cluj programeaza-ti o verificare pentru instalatia ta de gaz la numarul de telefon: 0744 556 200

    Cautari: gaz cluj, verificare gaz cluj, revizie gaz cluj